Werken met meerdere valuta mogelijk binnen FloraXchange

Binnen FloraXchange is het nu mogelijk om met meerdere valuta, zoals de kroon en de dollar, te werken. Door de forse groei kwam er op internationaal gebied steeds meer vraag naar deze mogelijkheid. Gebruikers die met een FloraXchange webshop werken kunnen daarom vanaf nu eenvoudig tussen valuta switchen, waardoor o.a. eindklanten direct kunnen zien wat het kost.

Niet alleen binnen Nederland, maar ook over de grenzen wordt er steeds intensiever gebruik gemaakt van FloraXchange. Veel van de artikelen die via Nederland worden verhandeld eindigen ook bij buitenlandse eindklanten in de winkel. Hierdoor kwam er steeds meer vraag naar andere munteenheden. FloraXchange heeft hier op ingespeeld door meerdere valuta, volgens de huidige wisselkoers, toe te voegen aan het platform. Naast de euro kan nu ook de Britse pond, Deense kroon, Zwitserse frank en de Amerikaanse dollar worden geselecteerd.

“De functionaliteit is een uitkomst voor Nederlandse en buitenlandse FloraXchange webshops en de vele offertes die naar eindklanten worden gestuurd”, zegt Ruud Schuurman, projectcoördinator bij FloraXchange. “Zo is het voor de eindklanten die handel kopen via de exporteurs direct duidelijk wat het precies kost. De bestellingen die daaruit voortkomen worden naar de kwekers geconverteerd naar hun eigen valuta.”

FloraXchange
FloraXchange is een interactief communicatieplatform dat kwekers ondersteunt in het verspreiden van het aanbod. Kwekers houden op FloraXchange hun assortiment bij en van daaruit wordt het aanbod kenbaar gemaakt aan de kopers waarmee hij is gekoppeld. De koper wordt zo continu op de hoogte gehouden van de catalogus en aanbodgerelateerde zaken van de kweker. Meer informatie over FloraXchange vindt u op www.floraxchange.nl. Voor vragen over FloraXchange kunt u contact opnemen met Jan van der Lans via jan@floraxchange.nl of via 0174-725490.